Betta på kampsport – Grymma odds på de hårdaste sporterna

Kampsport är en av mänsklighetens äldsta sporter. Redan forntidens Egyptier tyckte om att anordna brottningsmatcher inför publik, om vi ser till gamla väggmålningar och papyrus. Genom åren har kampsporterna förfinats, och särskilt i antikens Rom genom de Olympiska spelen blev detta en nobel konst som hetsat upp tusentals åskådare genom årens lopp. Att betta på kampsport tillhör några av spelarnas absoluta favoriter. Att få odds på fighters har enormt ända sedan boxningens storhetstid, och vadhållare över hela världen erbjöd spel på fighters från Muhammad Ali till “Iron Mike” Tyson. När sedan sändningarna och live streams börjat täcka kampsporter från världens alla hörn, och spelsajterna flyttade ut på nätet, så blev kampsport betting online ett faktum.

Boxning har alltid varit den oslagbara favoriten inom kampsport. Men de senare åren har mixed martial arts, MMA, kombinerat de grymmaste och hårdaste sporterna från hela planeten i den 8-kantiga ringen kallad en octagon. Du som vill betta på kampsport har i dagsläget oändliga möjligheter. Från de uppenbara valen som boxning, muay thai och mma till japansk sumobrottning och brasiliansk capoeira. För att inte tala om alla de traditionella asiatiska sporterna som karate och kung-fu, eller indiska kabaddi! Vi tittar närmare på betting på kampsport!

Pay N Play

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 free spins

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Hur bettar man på kampsport?

Att betta på kampsport är inga svårigheter. Du blir erbjuden samma breda utbud av odds som på andra sporter. Särskilt inför stora fighter, som till exempel när boxaren Floyd Mayweather mötte MMA-fightern Conor McGregor i en tokhypad match. Även när det vankas titelmatcher är spelbolagen beredda med den största möjliga teckningen, och gillar du att heja på svenska fighters så är det de svenska spelbolagen som LeoVegas och NordicBet som erbjuder de bästa oddsen.

Det vanligaste att spela på är så klart matchens vinnare. Därtill kan du även spela på vilken rond matchen kommer att avgöras i. Ju fler ronder desto bättre odds, så klart. Det går också att spela på om matchen går till domslut. I kampsporter som inkluderar mer alternativ, som MMA, kan du också betta på om du tror på KO, TKO, vinst på låsning och liknande. Andra odds inkluderar bland annat över/under, ronder och poäng.

Populära kampsporter

Några av dom mest populära kampsporterna du kan betta på inkluderar boxning, MMA, BJJ, kickboxning, thai-boxning, brottning och så klart också amerikansk pro wrestling. Vid det sista alternativet får du dock ha i åtanke att resultatet är bestämda i förväg, så det blir mer som att betta på vad som kommer att hända i en TV-serie än ett oväntat resultat i en sport. Asiatiska kampsporter inkluderar bland annat judo, taekwondo, karate, kung-fu och kendo. Sumo är ett wild-card som är extremt populärt i Japan, men inte så stort i resten av världen. Sporter erbjuder däremot mycket roliga och ovanliga oddsmöjligheter. Detsamma gäller t.ex Kabaddi, den indiska lagsporten där en person försöker springa till motståndarens planhalva medans hela motståndarlaget försöker brotta honom till marken!

Betta på kampsport - Grymma odds på de hårdaste sporterna

Kampsport med en betting bonus

Du som vill få lite extra klirr i kassan när du ska besöka en svensk spelsajt på nätet kan välja att ta emot en bonus för detta ändamål. Många gånger kan du få tusentals kronor extra på din första insättning. Du kan också få tag på gratisspel och riskfria spel. Boostade odds är också ett populärt sätt att göra matcherna lite extra spännande. Det finns mycket att välja bland när det kommer till betting bonusar. Men glöm inte att läsa igenom vilka villkor och regler som gäller!