MEGAWAYS Spelautomater – Fler hjul, symboler och vinster

MEGAWAYS spelautomater använder sig av den licensierade MEGAWAYS teknologin som skapades av Big Time Gaming. Det som kännetecknar MEGAWAYS automater är att de har upp till 6 hjul, ofta ett antal extra symboler och upp till över 100,000 chanser att vinna. Detta genom den patenterade teknologin som gör att spelets betallinjer ändras för varje snurr.

Sedan den australiensiska spelutvecklaren Big Time Gaming uppfann MEGAWAYS har många fler spelutvecklare blivit intresserade av teknologin. Detta gjorde att BTG skapade en licens, och de företag som betalar för den licensen får rätt att göra sina egna MEGAWAYS automater. En stor mängd spelutvecklare hakade omedelbart på detta. Detta inkluderar bland annat NetEnt genom Red Tiger Gaming, Pragmatic Play och iSoftbet. Därför ser vi allt fler och fler MEGAWAYS slots på marknaden. I den här artikeln ska vi titta närmare på några av våra favoriter.

Pay N Play

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 free spins

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Gonzo’s Quest MEGAWAYS

Efter att svenska NetEnt köpte upp spelutvecklaren Red Time Gaming fick de tillåtelse att bruka deras MEGAWAYS licens på köpet. Efter detta var det bara en tidsfråga innan NetEnt började göra nyversioner av sina klassiska spelautomater. Gonzo’s Quest MEGAWAYS är den nya versionen på en av spelutvecklarens mest uppskattade slots någonsin: Gonzo’s Quest. I MEGAWAYS versionen av spelet har vi ett extra hjul, två nya höga värdesymboler, en ny Earthquake-funktion och upp till hela 117,649 betallinjer, istället för originalets 20. Spelet innehåller allt det som gjorde föregångaren så populärt; från kaskadhjulen till den knasiga protagonisten. Självklart är spelet också finputsat och uppsnyggat lite.

Bonanza MEGAWAYS

Bonanza är en klassisk slot från Big Time Gaming. Det är alltså en av de första MEGAWAYS automaterna, från utvecklaren som uppfann begreppet. Även här är det maximala 117,649 betallinjer och 6 hjul som gäller. Spelet har ett unikt tema, särskilt med tanke på att det inte har några karaktärer. Här går vi på jakt efter guld och ädelstenar i en gruva, och vi finner fullt med bonussymboler och höga vinster. Spelet använder också Big Times DUELREACTION teknologi. Detta innebär kaskadhjul i båda riktningarna. Bonanza erbjuder dessutom spelare möjligheten att satsa upp till väldigt stora summor per snurr, för att maximera de möjliga vinsterna.

Curse of the Werewolf MEGAWAYS

En annan lite nyare MEGAWAYS automat, denna gång från Pragmatic Play. Till skillnad från många andra MEGAWAYS automater så har Curse of the Werewolf “bara” 46,656 möjliga betallinjer över de 6 hjulen. Detta vägs däremot upp av möjligheten att vinna upp till 40,976x din insats! I denna högvolatila slot axlar vi rollen av en varulv. Vårt mål är att infektera så många bybor som möjligt. Genom att snurra fram varulvssymbolen attackerar du byborna, och när deras hälsomätare når 0 konverterar du dem. Nu kommer samtliga av dessa bybo-symboler du snurrar fram istället att vara varulvar, som hjälper dig infektera fler och högre bybo-symboler. Lägg dessutom till “mystery symbols” och slumpmässigt triggade bonusar så har du en riktigt intressant spelautomat!

Curse of the Werewolf MEGAWAYS

Fler MEGAWAYS spelautomater

Vi rekommenderar dig som vill prova din första MEGAWAYS automat att prova någon, eller alla av de tre ovan nämnda spelen. Om du därefter är sugen på att fortsätta snurra med tusentals betallinjer och 6 hjul hos svenska spelsajter så kan vi rekommendera att du testar ett av följande MEGAWAYS spel: Piggy Riches, Rainbow Riches, Buffalo Rising, Vikings Unleashed, Return of Kong. Håll utkik efter fler MEGAWAYS spelautomater på svenska spelsajter!