Betting på underhållning och specialer

Det är inte bara fotboll och annan sport som det går att oddsa på för dig som spelare. Även om detta är det vanligaste alternativen blir allt mer populärt med underhållning och specialer också. Det finns mycket att upptäcka för dig inom de olika kategorierna för underhållning och specialer. Antalet marknader fortsätter i tillägg att öka vilket gör att du får bättre förutsättningar för varje dag som går i din betting på underhållning och specialer.

Bästa spelsajterna för Underhållning & Specialer

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Politik är ett sådant exempel men det finns också betting på talangtävlingar, väder och valutor. Vidare kan du oddsa på de allra största galorna som Oscarsgalan, Golden Globe och svenska versioner också om du känner för det. Vi rekommenderar också att du tar emot en oddsbonus så att du får extra pengar att använda på din betting. Det är något vi har höga förhoppningar om att du kommer att uppskatta.

Betting på politik

Politik är kanske den största kategorin som finns tillgänglig hos bettingsidor idag vad gäller underhållning och specialer. Du kan oddsa på det svenska riksdagsvalet där det finns mängder av olika marknader. Det kan till exempel handla om vilket parti som får flest röster, vem som blir Sveriges nästa statsminister samt head 2 head mellan olika partier.

Det amerikanska presidentvalet är ett annat alternativ av politiska val som går varmt hos spelbolagen. Vem kommer att bli presidentkandidat för Republikanerna samt Demokraterna. Men också hur de olika delstaterna kommer att rösta är populära marknader. 

Betting på väder

I Sverige är vi tokiga i vädret. Det finns få saker som svenskar gillar att prata lika mycket om som väder. Framförallt är det två tillfällen per år som vädret är mer viktigt än andra tillfällen. Det handlar om ifall det kommer att bli sol eller regn på midsommar samt om svenskarna får en vit jul. Detta går också att oddsa på hos flera svenska spelbolag för den som är sugen på detta. 

Du kan betta på om det blir snö på julafton i olika delar och städer i Sverige. Samma sak gäller vädret på midsommar. Kommer det att bli soligt i Stockholm och hur blir egentligen den skånska midsommaren? 

Talangtävlingar går också att oddsa på

Du kan också betta på olika talangtävlingar och TV-program om du känner för det. Idol och Let’s Dance är två exempel på detta som mångar tycker om att oddsa på. Du kan betta på vilken deltagare som blir eliminerad från såväl Idol och Let’s Dance under nästa avsnitt. Men också lägga långtidsspel på vem som vinner respektive program.

Även de amerikanska varianterna av Let’s Dance, eller Dancing With The Stars som det heter i USA, går att betta på. Detsamma gäller The Voice, America Got Talent och X-Factor. 

Ceremonier och galor

Varje år arrangeras det flera olika galor och ceremonier. Oscarsgalan är kanske det bästa exempel och det finns flera marknader tillgängliga i din betting på Academy Awards hos bettingsajter. Vilken film som får flest priser eller vilken film eller person som vinner respektive pris finns som alternativ. Du kan till exempel betta på Bästa Film, manliga eller kvinnliga huvudrollsinnehavare och mycket mer som bästa låt, manus eller regi.

Betting på Underhållning och Specialer

Men det finns många fler galor. Tony Awards inom teatern, Grammys för musikens värld och Emmys som belönar de bästa tv-serierna. Golden Globe är ett annat alternativ som också är tillgängligt med många spännande marknader.

I Sverige har vi våra egna varianter där vi hittar bra odds hos svenska spelsajter. Det kan handla om Guldbaggen, Rockbjörnen, Grammisgalan eller Kristallen.