Betta på OS – Odds på dom olympiska spelen

De Olympiska Spelen är en av de största idrottshändelserna i världen. Så det är kanske någon överraskning att det är otroligt populärt att betta på OS hos svenska spelsajter. Om du tycker om sport överlag, och gillar att heja på Sverige i internationella tävlingar så finns det inget som slår OS. Vi presterar alltid respektabelt, och särskilt inom vinter OS. Nedanför ska vi titta lite närmare på att betta på både sommar- och vinter OS. Om du redan känner att du har tillräcklig koll på läget kan du klicka dig direkt till några av Sveriges bästa spelsajter genom vår topplista.

Pay N Play

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 free spins

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Populära odds hos svenska spelsajter

Inom OS är det så klart att betta på Sverige och svenska atleter som är mest populärt i Sverige. Du får den bästa upplevelsen för detta genom att bli medlem hos ett svenskt spelbolag. De svenska spelsajterna håller så klart på Sverige också, så det är givetvis hos dem du hittar de bästa oddsen. Några fantastiska svenska bettingsajter inkluderar Betsson, LeoVegas och Snabbare. Du hittar dem och många fler i vår topplista.

Många tycker också om att långtidsspela på OS. Det kan innebära till exempel att du spelar på hur många guld, silver eller brons Sverige kommer att ta i en sport/gren, eller kanske under hela OS. Du behöver så klart inte spela på Sverige, men inom OS är det fler som spelar med hjärtat istället för hjärnan. Upplevelsen blir helt enkelt roligare då. När det kommer till hur du bettar på de enskilda sporterna i OS, till exempel fotboll, så hänvisar vi dig till våra mer specifika guider. Det finns alldeles för många sporter i OS för att gå igenom allihopa här!

Betta på sommar OS

OS ändras alltid lite från år till år; sporterna ändras, utbudet uppdateras, och så vidare. Därför ändras siffrorna lite från år till år, men inför kommande OS i Tokyo (som blivit uppskjutet till 2021) räknas det med ungefär 339 evenemang i 33 olika sorter samt 50 discipliner. I sommar OS rankar Sverige in på 12:e plats genom tiderna när det kommer till antalet guld. Sverige har vunnit 494 medaljer, varav 145 guld. En av de anledningar till att OS kan bli så stort är att det bara hålls en gång vart fjärde år. Det hjälper till att bygga upp spänningen inför varje gång. Sommar OS har som sagt över 30 olika sporter, och de mest populära inkluderar fotboll, friidrott, gymnastik, boxning, skytte och cykling. Nytt och intressant för kommande OS i Tokyo är karate, sportklättring, baseball, skateboard och surfing.

Betta på OS - Odds på dom olympiska spelen

Betta på vinter OS

Även i vinter OS pendlar sporterna en aning. Nästkommande vinter OS kommer att hållas i den kinesiska huvudstaden Peking. Här kommer det att bjudas på 109 evenemang i 7 olika sporter samt 15 discipliner. När det kommer till vintersport är svenskarna extra vassa, och vi ligger rankade som 7:e bästa nation i världen till antalet guld. Detta med 158 medaljer, varav 57 är guld. Precis som sommar OS så inträffar vinter OS en gång vart fjärde år. Här kan du se sporter som skidor, snowboard, skridskor och curling.