Betting på Copa América

Världens äldsta landslagsturnering är Copa América i fotboll. Det är i denna turnering som Sydamerikas landslag gör upp om titeln att kunna kallas sig Sydamerikas bästa nation i fotboll. Turneringen hade sin start 1916 och sedan dess har mästerskapet arrangerats med regelbundenhet. Idag är Copa América som har väldigt gott rykte. Mycket tack vare den offensiva och underhållande fotbollen som erbjuds. Copa América har också utmärkta förutsättningar för betting om du tycker om odds på fotboll. Upptäck allt spänning som finns på Copa América.

Argentina och Uruguay har dominerat historiskt

Brasilien må vara mesta världsmästare i fotboll med sina fem VM-guld. Nationen är också trea när det kommer till antalet titlar i Copa América. Men det är två nationer som har tagit fler guld i turneringen än Brasilien. Det handlar om Argentina och Uruguay som har 15 guld vardera. Därefter är som sagt Brasilien trea med nio guld medan Paraguay, Chile och Peru har två guld vardera. Bolivia och Colombia har lyckats vinna turneringen vid ett tillfälle vardera. De enda två nationerna från Sydamerika som inte lyckats vinna turneringen är Venezuela och Ecuador.

Nationer får inbjudan till turneringen

Vad som gör Copa América speciellt är att är att det varje mästerskap är nationer som bjuds in till turneringen. Mexiko, Costa Rica, USA, Jamaica, Japan, Haiti, Honduras, Panama och Qatar är de länder som deltagit i turneringen. Mexiko har nått bäst resultat med fem stycken medaljer; två silver och tre brons. Honduras har också lyckats ta ett brons medan USA har nått semifinal vid två tillfällen.

Massor av möjligheter för betting

Det finns massor av möjligheter för betting på Copa América hos svenska spelsajter. Långt innan turneringen börjar finns det odds tillgängliga på turneringen. Du hittar massor av odds på vem som kommer att vinna turneringen, vilka lag som når final eller vilken spelare som vinner skytteligan. Det finns också odds att upptäcka på head 2 head betting mellan olika nationer. 

betting på copa américa

Live betting och live stream

För att få mer spänning och action på Copa América kan du upptäcka live betting. Då kommer du att få odds i ständig förändring som ger mer ofta högre odds samtidigt som du också får unika marknader på den sydamerikanska fotbollen. Det finns helt klart massor av odds för dig att ta del av när du oddsar live på Copa América.

Du kan också upptäcka live stream på den sydamerikanska fotbollen vilket innebär att du kan streama matcherna helt gratis hos spelbolagen. De erbjuder live streamad sport så länge du har ett positivt spelsaldo eller har lagt ett bet det senaste dygnet. Uppfyller du något av dessa krav kan du också ta del av livestreamad sport. Flera spelbolag erbjuder streaming av Copa América.

Offensiv och rolig fotboll

Copa America har en riktig rolig fotboll för dig att titta på. Lagen från Sydamerika är kända för att bjuda på underhållning när de spelar. Därför finns det också riktigt mycket spänning. Följ Lionel Messi, Neymar och de andra stjärnorna i jakten på den åtråvärda pokalen. 2024 kommer turneringen avgöras i Ecuador medan det är Paraguay som står värd 2028.

Använd en oddsbonus på Copa América

Hos spelbolagen i Sverige kan du också ta emot en oddsbonus för att få ut mer av din fotbollsbetting. Spelsidorna låter dig använda din bonus som du vill. Det kommer att ge dig en riktigt härlig spelupplevelse när du använder den på Copa América. Du kan placera odds på turneringen och på så sätt få ut mer av din upplevelse. Det kommer att ge dig väldigt bra möjligheter till att få ut mer av oddsen på sydamerikansk fotboll.