Svenska bettingsajter – Spela hos seriösa aktörer

Ända sedan de gamla grekerna bedrev vadslagning på dåtidens olympiska brottare har fenomenet betting funnits. Idag ser det inte riktigt likadant ut som på grekernas tid då det mesta är förpassat i riktning med den digitala tidsåldern. Utvecklingen har genom åren varit enorm och idag kan en svensk medborgare välja mellan hundratals olika bettingsajter som har svensk licens.

3 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
5 000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
3 000 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
2 500 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Svenska bettingsajter har mycket svensk sport

Ett kännetecken för svenska bettingsajter är att det brukar finnas ett rejält utbud av svensk sport. Framförallt Allsvensakn i fotboll och SHL i Ishockey är populärt men det finns också på internationella spelsidor. Däremot spel på de lägre divisionerna och svenska ligorna i mindre sporter hittar du enbart hos svenska online spelsajter.

Givetvis kan du betta på internationell sport också hos en svensk bettingsajt och framförallt Premier League lockar svenskarna till kupongerna. Traditionen med spel på engelsk fotboll sträcker sig tillbaka till 1934 när Stryktipset lanserades. Idag är möjligheterna betydligt större men den engelska traditionen sitter kvar.

Odds på nätet

Live betting mycket populärt

Att betta live är något allt fler spelare gör. Live betting gör att du får ut betydligt mer action i ditt spelande. När du bettar live spelar du på pågående match och kan således få unika live marknader och högre odds. Samtidigt kan du titta på matchen och få en större känsla av vad som kommer ske härnest. Din analysförmåga behöver vara på topp när det kommer till live betting.

Allt fler spelbolag erbjuder också live streamad sport. I början när fenomenent kom till bettingsajterna var det mindre sporter och rättigheter. Men i takt med att spelbolagen har växt har rättigheterna också blivit betydligt större och du kan live betta och titta på matchen hos ett och samma spelbolaget. Flertalet aktörer har tunga rättigheter som La Liga, Bundesliga, NBA och mycket mer

Svenska bettingsajter

Det finns en hel del bettingsidor idag som har svenska ägare eller grundare. På den svenska marknaden finns det också internationella spelbolag som Bet365 och Ladbrokes. De svenska aktörerna är ofta mer populära med undantag för kanske Bet365 som är världens största spelbolag sätt till omsättning. Följande svenska spelsidor är bland de större just nu.

Unibet: En klassiker när det kommer till sports betting. Har en välkomstbonus som är något alldeles extra och ett utbud av odds som får en att dregla. Huvudsponsor för Allsvenskan start säsongen 2020.

Betsson: En gigantisk koncern som fortsätter att växa. Huvudsponsor för SHL så utbudet av Ishockey är extra stort. Spelar du hos Betsson lirar du hos ett trovärdigt spelbolag med svensk licens.

Bethard: Kända för sina höga odds och att Zlatan Ibrahimovic är delägare. Har ett bra utbud men framförallt är det de höga oddsen som gör att spelarna väljer Bethard. Och lejonet Zlatan förstås!

LeoVegas: Också en jätte på den svenska marknaden. Leo står för lejonet och Vegas behöver nog ingen närmare beskrivning. Sarah Sjöström och Måns Zelmerlöw är ambassadörer för det populära spelbolaget som har ett grymt utbud av betting. LeoVegas är framförallt till för dig som gillar mobil betting då man är oslagbara i mobilen. Ladda hem appen LeoAlerts för en ännu bättre spelstund.