Gorilla Gold Megaways

Tycker du om Megaways slots och ett äventyr i djupaste djungeln kommer du att älska Gorilla Gold Megaways. Denna spelautomat är en hyllning till den mäktiga gorillan som är en av de fetaste djuren på jorden. Power 4 slots, en av de mest omtyckta av spelutvecklarna av innovativa slot, är de som ligger bakom denna spelautomat. Har du inte provat på slotten kan du göra det idag då den innehåller 470 596 olika vinstvägar samtidigt som det också finns kaskadvinster och free spins. I denna recension analyserar vi spelet vidare.

Spela Gold Gorilla Megaways här

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Spelautomaten är unik 

Det går inte att prata om något annat än en riktigt unik spelupplevelse. Detta eftersom det finns fyra stycken olika spelfönster. Varje spelfönster kan beskrivas som en egen individuell spelautomat. Varje enskilt spelfönster kan ha upp till 117 649 olika vinstvägar. På så sätt kommer du som har turen att ha alla fyra spelfönster aktiverat, i tillägg till maximalt antal rader på varje spelfönster, att ha 470 596 olika vinstvägar. 

Därmed går det inte att tala om något annat än en unik spelupplevelse. Många andra slots har funktionen megaways men då brukar det vara 117 649 olika vinstvägar. När det nu finns fyra gånger så många blir upplevelsen än mer spektakulär. Prova spelautomaten hos svenska spelsajter idag.  

Gorilla Gold Megaways

Olika specialfunktioner i Gorilla Gold Megaways

Spelautomaten är fylld med olika specialfunktioner eftersom den är en megaways slot. Ett exempel på detta är de kaskadvinster som finns tillgängliga. Alla symboler som är en del av en vinstkombination kommer att försvinna från spelplanen om du har turen att vinna. På sätt kommer nya symboler att ta dess plats och processen kommer vidare att fortsätta tills dess att du inte har någon vinst längre. Symbolpositionerna ovanför hjulen 2, 3, 4 och 5 är de som kan skapa vinster och det är samtidigt också dessa som kan visa spelautomatens wild-symboler.

Wild-symbolen är speciell

Det finns en wild-symbol som kan landa på hjul, 2, 3, 4 och 5 på samtliga spelplanerna. Precis som en wild-symbol brukar fungerar denna wild-symbol likt en joker i en kortlek och därmed ersätter den också samtliga symboler för att försöka skapa en vinstkombination till dig. En wild-symbol kan dock aldrig ersätta en bonussymbol eller scatter.

Scatter kan aktivera free spins

I Gorilla Gold Megaways finns det en scatter-symbol och den vill du mer än gärna få eftersom den kan aktivera free spins. Den kan landa på samtliga hjul och positioner med undantag för de positioner som har en wild-symbol. Om du lyckas samla fyra av symbolen aktiverar du Gorilla Gold Bonus vilket innebär att ett lyckohjul blir aktiverat. Detta lyckohjul kommer att snurras och visar hur många free spins som du får tilldelade.

Om du får 4 scatter får du antingen 20 free spins eller 15 supersnurr. 5 scatter innebär 25 free spins eller 20 supersnurr. 6 scatter ger dig 30 free spins eller 25 supersnurr. Till sist kan du få 7 scatter-symboler och då väntar 35 free spins alternativt 30 supersnurr. 

När free spins är aktiverat

Om du har free spins aktiverat kommer också en multiplikator att finnas som lyfter en nivå samtidigt som en kaskadvinst inträffar. Den kan lyfta till obegränsade nivåer så länge du fortsätter att få en kaskadvinst. Om du har turen att landa ytterligare scatter under själva bonusspelet blir din belöning ytterligare free spins. När alla free spins är förbrukade räknas alla vinster samman och betalas ut.

I Gorilla Gold Megaways finns det också en symbol som är hemlig. Den kan hamna överallt och förvandlas till de övriga symbolerna med undantag för wild och scatter.

Supersnurr är trevligt i Gorilla Gold Megaways

Det finns ytterligare en funktion i Gorilla Gold Megaways. I spelautomaten kan du ta del av superpolletter som utgörs av guldapor. Du ska försöka samla dessa och om du samlar fem av dessa kommer det börja hända grejer. Desto fler spelfönster som nu syns desto fler multiplikatorer kommer också att aktiveras. Nu kommer Guldaporna att låsa upp den nästa spelplanen och ge dig fem nya free spins. Du kommer alltid behöva minst fem av dessa guldapor för att låsa upp nästa spelfönster. 

Sammanfattning om Gorilla Gold Megaways

Det är en såväl spännande som underhållande slot som väntar hos Gorilla Gold Megaways. När du snurrar på denna spelautomaten kommer du att få en riktigt trevlig spelupplevelse i alla lägen. Det är massor av olika specialfunktioner tillgängliga som du kan upptäcka om du inte redan har gjort det. Bland annat wild-symboler, free spins och kaskadvinster.

Att vi hittar fyra olika spelplaner är också något som är unikt. Du kan låsa upp alla fyra och spela med 470 569 olika vinstvägar om du har turen på din sida. Därmed finns det helt klart möjligheten till underhållning när du snurrar på Gorilla Gold Megaways. Power 4 slots är kanske inte den mest kända spelutvecklaren men här har de verkligen lyckats.