Betting på Premier League – Odds på världens bästa fotbollsliga

Världens bästa och mest populära fotbollsliga är utan tvekan Premier League. Det är en brittiska högstadivisionen för världens största sport. Här gör 20 lag upp om titeln varje år och det är även här de bästa lagen i fotbollsvärlden finns. Den som är sugen på att upptäcka betting på Premier League har utmärkta förutsättningar. Ingen årlig liga eller turnering har fler marknader och bättre odds än vad som är fallet med Premier League. Därmed har du utmärkta förutsättningar att kunna njuta av en komplett spelupplevelse i ditt oddsande.

Bäst spelsajter med odds på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Upptäck allt som finns tillgängligt i din fotbollsbetting på Premier League. Det är minst sagt en underhållande värld med odds från det att spelschemat släpps hela vägen fram till omgång 38, den sista omgången. Följ dina favoriter bland storlagen och de svenska stjärnorna eller betta på nedflyttningsstriden och den passion som råder när miljarder står på spel. 

Lägg långtidsspel innan säsongen börjat

Långt innan säsongen börjat finns det massor med odds att upptäcka för dig som spelare. Du kan lägga odds på massor av marknader inför säsongsstart. Till exempel kan du spela på det lag du tror kommer att vinna ligan eller vilket eller vilka lag som hamnar topp 4 och därmed kvalificerar sig för nästa säsongs Champions League. Det finns också möjlighet att oddsa på vilket lag som åker ur eller vilket lag som blir bäst i en stad som exempelvis London, Manchester eller Liverpool. 

Spelarmarknader är också tillgängligt för den som önskar. Vilken spelare gör flest mål och vinner skytteligan och vilka spelare blir uttagna till årets lag? Också vilken spelare som gör flest assist är tillgängligt och mycket mer på de individuella spelarna. 

Live betting på Premier League

Även om det inte finns något spelbolag som erbjuder live streaming på Premier League finns det mängder att upptäcka inom live bettingens värld. Spela på matcher som pågår och få odds i ständig förändring samtidigt som du hamnar närmre all action än någonsin tidigare. Det ger en upplevelse som är svårslagen och allt fler väljer att oddsa live på grund av den spänning som det innebär. 

Du får också unika marknader som inte är tillgängliga inför matchstart när du oddsar live hos svenska spelsajter. Det kan till exempel handla om vem som gör nästa mål i matchen eller om det blir några fler mål överhuvudtaget. Spela också på antalet passningar under kommande kvarten eller vilket lag som tar nästa frispark eller gula kort.

Följ Big 6 i jakten på guldet

Det finns sex lag inom den brittiska fotbollen som kallar sig Big 6. Det handlar om Liverpool, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Arsenal och Manchester United. Ingen annan klubb med undantag för uppstickaren Leicesters sensationssäsong 2015/16 har vunnit Premier League på många år. Intresset är som störst kring dessa klubbar och när de spelar brukar det finnas extra bra och många marknader tillgängliga.

Detsamma gäller om det är derby eller toppmatch. Merseyside-derbyt mellan Liverpool och Everton är en sann klassiker och när det är Manchester-derby är det också alltid spännande. Detsamma gäller London-derbyn som är väldigt många under säsongen då flera av Premier League-klubbarna kommer från huvudstaden. 

Mycket underhållning inom Premier League

Säsongen varar från augusti till maj och det gör att det är en stor del av året som det finns möjlighet att betta på Premier League. Du har därmed utmärkta förutsättningar till en riktigt trevlig upplevelse och kan i tillägg ta emot en betting bonus om du vill det. Den kan du använda till att oddsa på Premier League. När det är stormatcher och derbyn kan det också finnas andra bonusar tillgängliga som riskfria spel, boostade odds och mycket annat.