Narcos – spelautomat från NetEnt som gjort stor succé

Av alla tv-serier som någonsin lanserats av Netflix är det inte många som gjort samma succé som Narcos. Berättelsen om den minst sagt ökände drogbaronen Pablo Escobar fascinerar än idag. Därför är det glädjande att NetEnt erbjuder en spelautomat baserad på den berömda tv-serien. Detta är bara en av många slots som NetEnt skapat från filmens och tv-seriernas värld. Därmed finns det massor av underhållning från den svenska speltillverkaren och Narcos är ytterligare ett bevis på detta.

Bästa spelsajterna med Narcos spelautomat

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

I spelautomaten Narcos får vi återigen följa med till 80-talets Colombia där det haglar av olika karaktärer från tv-serien. Till exempel DEA-agenterna och självklart Pablo själv. Vi hittar också flertalet olika specialfunktioner som gjort spelautomaten omåttligt populär med bland annat Walking Wild, Drive By och självklart free spins i mängder.

 

Så fungerar Narcos från NetEnt

Narcos från NetEnt är en spelautomat med en spelplan som är uppbyggd på ett traditionellt sätt. Du har därmed fem hjul och tre rader per hjul och på så sätt 15 symboler som syns på spelplanen på samma gång. Totalt finns det 243 vinstlinjer i spelautomaten och dessa är fasta vilket innebär att de är tillgängliga vid varje snurr. Vi tycker också att du ska slå på ljudet för att få en riktigt bra spelupplevelse med häftiga ljudeffekter.

Vad gäller symbol är de starkt inspirerade av tv-serien. Lägre symboler är J, Q, K och A fast den här gången är de smyckade. Pistoler, granater, gevär och sedelbuntar är det som pryder de lägre värderande symbolerna. Vad gäller de symboler som betalar ut högre vinster som vi hellre vill ha hittar vi Javier Pena och Steve Murphy som är DEA-agenterna i serien. Också ett flygplan som fraktar narkotika, en flamingo samt Rodriguez Gacha och Connie Murhpy betalar ut mer än övriga symboler.

Wild och Walking Wild

Spelet har en symbol som utgörs av en DEA-bricka och den är mycket enkel att känna igen eftersom det står wild ovanför brickan. Eftersom det är en wild-symbol kommer den också att ersätta samtliga av spelets symboler. Undantaget gäller spelautomatens specialsymboler som aldrig kan ersättas.

Om DEA-brickan skulle brinna är det walking wild som är på ingång. Den påminner om en vanlig wild med skillnaden att den stannar kvar på hjulet och hoppar ett steg till vänster på spelplanen hela vägen tills den inte syns mer. Har du turen att få den på hjulet som hittas längst till höger kommer du därmed att ha symbolen på spelplanen under fem rundor.

Narcos NetEnt

Locked up-funktionen och Golden Locked Up

Pablo Escobars mugshot när han blev arresterad för första gången är legendarisk då han log på bilden. I denna spelautomat finns denna mugshot med och representerar Golden Locked Up och Locked Up. FÅr du tre av symbolen i ett vinstkluster kommer samtliga symboler från spelplanen att tömmas och endast Mugshot-symboler stannar kvar. Dessutom kommer du nu att kunna få en multiplikator på mellan 1-10.

Om du istället får Golden Locked Up väntar en av tre bonusfunktioner. Du kan få en multiplikator eller en uppgradering med dubblerat insatsvärde på symbolerna. Därmed vill vi mer än gärna ha denna symbol, desto fler desto bättre.

Free spins läget och Drive By

Drive By är en spännande funktion i Narcos från NetEnt. Aktiverar du funktionen kommer en bil att göra entré i spelet och börja skjuta på spelplanen. De symboler som träffas kommer att förvandlas till en wild-symbol vilket är väldigt trevligt.

Dessutom går det att aktivera free spins. Tre stycken scatter-symboler är vad som behövs och få väntar tio free spins. Som du märker finns det massor att upptäcka i Narcos spelautomat och vi tycker definitivt du ska prova på denna slot hos en svensk spelsajt idag för en riktigt härlig spelstund.