Betting på La Liga – Upptäck spansk toppfotboll

La Liga är rankad som en av världens absolut bästa fotbollsligor. Därför är det också en av de ligor som är mest attraktiv vad gäller betting och odds. Du har massor att upptäcka när du oddsar på La Liga och kan därmed upptäcka en upplevelse som är något extra. Hos bettingbolag i Sverige finns det massor av odds på La Liga och vissa erbjuder till och med live stream för att du ska få en så komplett spelstund som möjligt. Nedan har vi valt ut några av de absolut bästa spelbolagen som vårt avlånga land har att erbjuda. De har alla riktigt bra odds på La Liga också för att ge en komplett upplevelse.

Spelbolag med bra odds på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Betta på La Liga inför säsongen

Långt innan säsongen börjar har du massor av odds att upptäcka hos svenska spelsajter. Du kan lägga odds på vilket lag du tror kommer att vinna serien. Eller på vilka som kommer topp 4 och därmed får spela Champions League kommande säsong. Det finns också möjlighet att betta på andra marknader. Till exempel kan du spela på vilken spelare som vinner skytteligan eller vilken spelare som blir årets MVP eller gör flest assist.

Du kan också betta lagen mot varandra. Vem tar flest poäng av Real Madrid och FC Barcelona? Eller vem kommer att sluta överst i tabellen av de baskiska lagen? Det finns massor av långtidsspel som du kan upptäcka och som sedan blir spännande att följa under säsongen. 

Live betting och live stream på La Liga

Att oddsa live ger en helt annan spänning för dig som spelare. Du kommer då att kunna få en riktigt häftig spelstund när oddsen är i ständig förändring och du på så sätt kan njuta av en spelupplevelse som innebär att du också får än mer action när du hamnar närmare oddsen än någonsin tidigare. I La Liga är det en offensiv fotboll med många mål vilket gör att det kan svänga snabbt och därmed är ligan perfekt för live betting. 

En hel del spelbolag i Sverige har inte bara fotbollsbetting utan de erbjuder också fantastiska möjligheter för live stream. Då kan du titta på matcherna i La Liga och streama alla matcher samtidigt som du bettar live. Det ger en helt annan helhet till din upplevelse som vi har höga förhoppningar om att du kommer att uppskatta. Vanligtvis behöver du ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet för att kunna ta del av livestreamad sport hos spelbolagen. 

Betting på La Liga

Real Madrid och FC Barcelona dominerar

Genom åren är det utan tvekan så att det är Real Madrid och FC Barcelona som har dominerat mest. Real Madrid har otroliga 35 ligatitlar vilket är fler än någon annan förening. Vidare har FC Barcelona vunnit 26 gånger och har lika många andraplatser. Real Madrid har också 24 andraplatser.

De senaste åren har Atletico Madrid börjat utmana allt mer. De har vunnit ligan två gånger sedan 2014 samtidigt som de också slutat tvåa vid två tillfällen och nått final i Champions League. Andra lag som vunnit den spanska högsta serien är Athletic Bilbao (8), Valencia (6), Real Sociedad (2) samt Deportivo La Coruna, Sevilla och Real Betis vid varsitt tillfälle. 

Oddsa på La Liga med en betting bonus

Du som vill kan också ta emot en oddsbonus och därmed få ut mer av din upplevelse på La Liga. Genom att registrera dig som ny kund väntar ofta en insättningsbonus på dig som önskar detta. Då kommer du att kunna ta del av en upplevelse som innebär mer pengar att spela för samtidigt som du också minskar risken. Välj ett spelbolag idag och hämta en bonus från något av de spelsidorna vi listat.