Divine Fortune – jackpott slot från NetEnt

Det finns många spelautomater som hyllar den grekiska mytologin. En av våra absoluta favoriter är Divine Fortune, mycket tack vare den progressiva jackpotten som går att vinna i denna välgjorda slot. Du kommer att stöta på den grekiska mytologin på bästa sätt vilket inkluderar den berömda spelplanen som infinner sig mellan två karyatider. För dig som inte har stenkoll på karyatider är detta en kvinnoskulptur i en pelare som är väldigt populär från den grekiska antiken. Vi kan varmt rekommendera denna spelautomat och kommer i denna recension att berätta mer om denna vackra slot.

Spela Divine Fortune hos dessa casinon

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Divine Fortune har åldrats med värdighet 

Kan en spelautomat åldras likt ett bättre vin med stor värdighet? Vi tycker det då Divine Fortune är något alldeles extra. Denna spelautomat har väldigt många roliga funktioner men det är givetvis de progressiva jackpottarna som är den riktigt stora höjdpunkten. Den som lyckas vinna den största jackpotten kan titulera sig som miljonär från en vinst hos svenska spelsajter

Vad gäller spelplanen är det fem hjul som gäller i Divine Fortune där varje hjul har tre rader. Totalt finns det 20 stycken vinstlinjer i spelautomaten från NetEnt. 96,6% ligger RTP, vilket är return to player, d.v.s den förväntade teoretiska återbetalningen över tid. Du har möjlighet att satsa allt från 2 kronor upp till 1000 kronor vid varje snurr. 

Hur ligger det då till med spelets symboler? Det är tydligt att spelautomaten följer den grekiska antiken på bästa sätt. Medusa finns som en symbol vilket är en kvinna med ormar på huvudet. Vi hittar också Minotaurus som är halvt tjur, halvt människa, lejonet Nemean, Fenix Fågeln samt världens mest ståtliga häst, Pegasus.

Divine Fortune

Du hittar också en wild-symbol

Divine Fortune innehåller Herkules häst Pegasus och det är detta som är wild-symbolen i spelautomaten. Vad som är extra bra med denna wild-symbol är att Pegasus fastnar på hjulen och därmed är sticky. Den kommer att ersätta alla symboler men också aktivera en re-spin. 

Wild-symbolen är också expanderande om den kommer med i en vinstkombination. Det innebär att den förstoras och täcker hela hjulet. Nu kommer du i tillägg att få tre stycken re-spins samtidigt som det blir bättre vinstchans. Detta utöver att Pegasus är en fin häst som vi mer än gärna tittar på.

Upptäck jackpottarna i Divine Fortune

Spelautomaten har tre olika jackpottar och det är givetvis dessa vi helst av allt vill ha med den största jackpotten som den stora moroten. För att kunna aktivera jackpottarna behöver du samla bonus mynt vilket du gör när du snurrar på slotten. Varje mynt har ett varierat värde som kan ligga på mellan 10-200 och vad som är speciellt är att du får mynten helt slumpmässigt. Till höger om spelplanen hittar du en kruka och det är denna som fylls med de olika mynten. När du har tre stycken mynt kommer du också att aktivera jackpott-spelet och ju fler mynt du har desto större är också möjligheten att aktivera någon av jackpottarna. 

När bonusspelet också är aktiverat kommer du att lämna den vanliga spelplanen och istället spela på en ny spelplan. Målsättningen är nu att försöka fylla hela den nya spelplanen med bonus mynt och om du lyckas med detta väntar också jackpotten som din stora belöning.

Varje nytt mynt innebär också en ny gratisrunda och denna processen fortsätter fram tills dess att du inte har några fler mynt. Fyller du rad 1 med mynt får du minor jackpott, rad 2 innebär major jackpott och rad 3 är mega jackpott. Självklart vill vi helst av allt ha mega jackpott eftersom det är detta som kan ge miljonerna. 

Om speltillverkaren NetEnt

Den berömda speltillverkaren NetEnt har lanserat några riktigt häftiga spelautomater genom åren. Framförallt är de kända för sina progressiva jackpottar som helt klart är underhållande. När du spelar på dessa slots får du en extraordinär spelupplevelse och har samtidigt chansen på de största vinsterna.

Förutom Divine Fortune ligger NetEnt exempelvis bakom Hall of Gods med den nordiska mytologin som tema samt Mega Fortune och Mega Fortune Dreams. Arabian Nights är ett annat exempel på fantastiska jackpottar från NetEnt. Upptäck de olika alternativen och hitta din nästa favorit.

Sammanfattning Divine Fortune

Trots att det är ett gäng år sedan Divine Fortune lanserades av spelbolagen finns det mycket spännande att upptäcka för dig som spelare. Grafiken håller än och temat likaså. När du snurrar på denna spelautomat kommer du att kunna få en mycket trevlig spelstund. Givetvis är det de progressiva jackpottarna som är den stora behållningen. Men det finns också annat intressant som Pegasus som fungerar som wild-symbol.

Dessutom finns det också free spins som vi tycker mycket om. Upptäck själv de olika specialfunktionerna som finns tillgängliga genom att snurra på Divine Fortune.