Betting på Bundesliga – odds på tysk fotboll

Den tyska fotbollsligan är rankad som en av världens bästa fotbollsligor och därför är också betting på Bundesliga något väldigt många tycker är spännande. Hos svenska spelbolag finns det massor av odds att upptäcka på den tyska fotbollen och i denna artikel gräver vi djupare i allt som rör betting och odds på den tyska högstaligan Bundesliga.

Betta på Bundesliga hos följande spelbolag

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Finns tre kategorier odds på Bundesliga

Inom betting på Bundesliga finns det framförallt tre olika kategorier av odds som du kan upptäcka. Det handlar om långtidsspel inför säsongen, så kallade outrights. Vidare finns det också möjligheten för dig att kunna upptäcka pre game odds vilket är vanliga odds på matcher i ligan. Dessutom hittar vi live betting som ger ännu mer spänning i ditt oddsande på Bundesliga.

Lägg dina långtidsspel inför säsongen

Det finns så saker som är lika roliga som att snacka upp en liga inför säsongsstart. Vilka lag kommer överraska, vem vinner ligan och vilka spelare kommer dominera mest? Frågorna är många och först efter säsongen har vi alla svaren. Du som gillar att gissa vad som sker under säsongen kan lägga långtidsspel.

Framförallt handlar det om att spela på det lag du tror vinner ligatiteln eller vilka fyra lag som slutar topp 4 och därmed kvalificerar sig till Champions League kommande säsong. Oavsett vilket finns det massor att upptäcka för dig som bettar på Bundesliga inför säsongen. En rolig möjlighet är att spela på det lag av två rivaler du tror kommer överst i tabellen. 

Pre game betting är vanligast på Bundesliga   

Att lägga odds inför en match är det som är absolut mest vanligt. Då lägger du helt enkelt klassiska odds som 1X2 där du spelar på vinnare, antal mål i matchen eller hur många hörnor det blir. En match i Bundesliga kan ha flera hundra marknader, fler än 500 hos vissa spelbolag. 

Desto större match som är tillgänglig desto fler alternativ hittar du också i din betting på Bundesliga. Lägg dina odds men kom ihåg att det kan vara smart att jämföra oddsen för att ta reda på vart du kan hitta bäst odds. Idag är det smidigt att registrera sig med BankID att det är värt att hitta de bästa oddsen på varje match du ska oddsa på.

Live betting på Bundesliga – kombinera med live stream

Det som ger absolut mest spänning i din betting på Bundesliga är live odds. Då kommer du att kunna ta del av en spelupplevelse som innebär massor av spelglädje för dig som spelare. Till exempel finns det möjligheten att kunna oddsa live på samtliga matcher i Bundesliga. Det ger odds i ständig förändring och din uppgift är helt enkelt att hitta oddsen när de står som högst. Men det är inte alltid så enkelt då en match i Bundesliga kan ha många ansikten.

Vad som är extra bra med betting på Bundesliga är att det också finns möjlighet till gratis live streaming hos flera spelbolag. Då kommer du att få en komplett spelupplevelse som innebär att du kan titta på matcherna samtidigt som du placerar dina odds. Titta på fotboll i världsklass och lägga dina bets på samma gång.

Betting på Bundesliga

18 lag gör upp om ligatiteln

I Bundesliga spelar totalt 18 stycken lag varje säsong. Förutom Bundesliga finns också DFB Pokal som är Tyska Cupen samtidigt som vi också hittar DFL Supercup som är en match som spelas inför varje säsong mellan vinnaren av Bundesliga och Tyska Cupen. 

Bundesliga är den fotbollsliga som har högst publiksnitt i världen vilket givetvis är imponerande. Det lag som samlar flest poäng under säsongen är tyska mästare. Bayern München är den klubb med flest ligatitlar då de vunnit hela 31 stycken ligaguld. Tvåa på listan är Borussia Dortmund och Borussia Mönchengladbach med fem guld vardera.

De fyra klubbar som kvalificerar sig bland topp 4 kommer att få spela Champions League kommande säsong. De två klubbar med färst poäng åker ur och får spela i Zweite Bundesliga kommande säsong. Laget trea från slutet kvalar mot trean från andradivisionen i ett dubbelmöte om att få vara kvar i Bundesliga. 

Sammanfattning om betting på Bundesliga

Betting på Bundesliga är något som är väldigt populärt. Den tyska fotbollsligan är en av världens bästa och det finns flera storlag som FC Bayern och Borussia Dortmund. Du har massor med odds och marknader att upptäcka i din betting på Bundesliga. Det gör att du alltid har utmärkta förutsättningar att hitta något spännande.

Flera spelbolag erbjuder också live stream på Bundesliga. Det innebär att du kan titta på tysk fotboll och placera dina odds live på samma gång. Detta ger en helhet till din spelupplevelse som är svårslagen. Glöm inte heller att ta emot en betting bonus för att få ut mer av din betting på Bundesliga. Det är något som vi verkligen tror att du kommer att uppskatta.