Betting på Allsvenskan – bäst odds på svensk fotboll

Allsvenskan i fotboll är den högsta ligan i Sverige. Även om den inte är rankad som någon toppliga råder det enorm passion kring svensk fotboll och supportrarna håller en mycket hög nivå. Vad gäller betting på Allsvenskan finns det också massor att upptäcka för dig som spelare. Det bästa är att vända sig till ett svenskt spelbolag för att få bäst odds och flest marknader.

Spelbolag med odds på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
200 freespins på Sweet Bonanza

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
300% upp till 750 kr + 20 spins

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Du har utmärkta förutsättningar också att ta emot en oddsbonus för att komma igång med din betting på svensk fotboll. Det finns insättningsbonusar, riskfria spel och boostade odds att upptäcka på Allsvenskan. Använd din bonus till att spela på svensk fotboll och minska risken när du låter spelsidan ta en del av notan.

Bäst odds hos svenska spelbolag

Även om vi i Sverige har en enorm passion kring Allsvenskan i fotboll är det inte något enormt intresse internationellt. Därför är det bäst att vända sig till svenska spelsajter för att få ut mer av sin betting på Allsvenskan. Då kommer du att kunna njuta av en riktigt häftig spelupplevelse på alla nivåer.

Vissa svenska spelbolag har fler än 500 marknader på de allsvenska matcherna. I tillägg är det också utmärkta förutsättningar för live betting och långtidsspel inför säsongsstart. Därmed kommer du också att märka att de internationella spelbolagen inte riktigt har samma förutsättningar även om du givetvis kan oddsa på svensk fotboll även hos dessa spelsidor.  

betting på Allsvenskan

Malmö FF har flest SM-guld

Malmö FF är föreningen som har vunnit Allsvenskan i fotboll flest gånger. Det är också föreningen som nått Champions League som enda svenska förening på 2000-talet vilket laget klarat år 2014, 2015 och 2021. Andra klubbar som vunnit Allsvenskan på 2000-talet är Hammarby, Djurgårdens IF, IF Elfsborg, IFK Göteborg, Kalmar FF, AIK och IFK Norrköping.

Men det finns många storlag i Allsvenskan. Stockholmslagen i form av Hammarby IF, AIK och Djurgårdens IF är sådana exempel. Detsamma gäller IFK Göteborg, IF Elfsborg och IFK Norrköping. När det är derby eller en stormatch brukar det finnas fler oddsmarknader tillgängliga då intresset är större. Men även bottenmatcher eller matcher mellan de mindre lagen har väldigt bra förutsättningar för live betting.  

Lägg odds inför säsongsstart

Inför säsongen ska börja finns det flera odds att upptäcka för dig som spelare hos spelbolagen. Du kan njuta av massor av bets som du sedan kan följa under säsongens gång. Det ger en riktigt bra spelupplevelse för dig. TIll exempel kan du spela på det lag du tror vinner SM-guld och därmed Lennart Johanssons Pokal. Men också vilka lag som slutar topp 3 och därmed hamnar på plats som ger kval till Europa Conference League. För vinnaren väntar kval till Champions League.

Du kan också oddsa på olika spelarmarknader. Vem blir utsedd till årets målvakt, försvarare, mittfältare, anfallare och tränare? Vilken spelare gör flest mål, assist eller poäng totalt? Det finns många alternativ tillgängliga inför säsongen ska börja på svensk fotboll.

Live betting ger extra spänning

Vi tycker mycket om live betting på Allsvenskan. Fotboll är en utmärkt sport för just live betting då en match varar i 90 minuter samtidigt som det kan ske många förändringar under en match. Inom svensk fotboll kan det svänga snabbt och därför är Allsvenskan perfekt för att oddsa live. Vi har fått se prov på många oväntade vändningar där lag tappat ledningen i slutminuter. 

Allsvenskan har också ryktet med att alla kan slå alla vilket gör att den som är bra på att hitta skrällar har goda chanser att slå oddsen. Det är något att vara vaksam på när du ska placera dina odds så att du får ut mer av din upplevelse. På så sätt kan du njuta av en upplevelse med riktigt höga odds hos spelbolagen.