Avalon II – en underhållande uppföljare från Microgaming

Avalon II är en spännande och visuellt imponerande spelautomat från Microgaming som tar med dig på en äventyrlig resa till kung Arthur och riddarna av det runda bordets värld. Temat bygger på den mytomspunna ön Avalon och spelet är fyllt av referenser till legenden. Avalon II utmärker sig med sina detaljerade och välgjorda grafiska element samt sin genomtänkta ljudkuliss. Spelet är fullspäckat med specialfunktioner. Det inkluderar åtta olika bonusspel som aktiveras genom spelets Grail Bonus-funktion. Dessutom finns möjligheten att vinna free spins med extra wildsymboler och multiplikatorer. Allt detta bidrar till en både underhållande spelupplevelse. Avalon II är inte bara en spelautomat utan det är en episk berättelse som utspelar sig på hjulen. I denna recension går vi igenom allt du behöver veta om spelet som du kan spela hos mängder av svenska spelsajter.

Upptäck en fantastisk spelautomat hos dessa spelbolag

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Så fungerar spelautomaten Avalon II

Avalon II är en spännande spelautomat med 5 hjul och 243 sätt att vinna. Det innebär att du har många möjligheter att bilda vinnande kombinationer med varje snurr. Spelet är skapat av Microgaming som är en av de mest välkända spelutvecklarna inom online casino-branschen.

Avalon II

Tema och Karaktärer

När det gäller temat är Avalon II inspirerat av legenden om kung Arthur och hans sökande efter den heliga Graalen. Du kommer att möta välkända karaktärer som Merlin, kung Arthur, Guinevere och Morgana. Alla dessa karaktärer spelar en central roll i spelet. Bakgrunden och symbolerna är rikt detaljerade och tar dig med till en värld full av mystik och äventyr.

Symboler och Design

Symbolerna på hjulen inkluderar traditionella spelkortsikonerna från 9 till Ess samt flera karaktärer och föremål direkt tagna från legenden. Du kommer att stöta på den Heliga Graalen, Avalons nebel, kung Arthurs svärd Excalibur och flera andra symboler som är centrala för temat.

Spelets utformning är intuitiv och du kommer snabbt att förstå hur du justerar din insats och startar spelet. Det finns också en användbar utbetalningstabell där du kan se värdet på varje symbol och lära dig mer om hur vinstlinjerna fungerar.

Insatser och Spelupplägg

När det gäller insatserna kan du justera myntvärdet och antalet mynt du vill satsa,. Det gör Avalon II tillgänglig för såväl nybörjare som mer erfarna spelare. Maxinsatsen per snurr är relativt hög vilket ger dig chansen att vinna stora summor om turen är på din sida.

Sammanfattningsvis är Avalon II en imponerande och välgjord spelautomat som tar dig med på ett äventyr i kung Arthur och riddarna av det runda bordets värld. Med sitt detaljerade tema, sina vackra grafiska element och sina 243 sätt att vinna erbjuder spelet en underhållande och potentiellt lönsam upplevelse.

Spelautomatens specialfunktioner är många

Avalon II är en spelautomat som inte bara erbjuder en fängslande berättelse och vacker grafik utan också en mängd spännande specialfunktioner som höjer spelupplevelsen till nya höjder.

Grail Bonus

Det mest framträdande inslaget i Avalon II är Grail Bonus, en flerstegsbonus som aktiveras när du landar tre eller fler Heliga Graalen-symboler någonstans på hjulen. Detta tar dig med på en resa genom riket där du möter olika utmaningar och belönas med olika typer av bonusfunktioner. Dessa inkluderar allt från free spins och multiplikatorer till pick-and-click-äventyr och hjulbonusar.

Merlin-funktionen

Merlin kan dyka upp slumpmässigt under huvudspelet för att belöna dig med antingen en kontantvinst eller en multiplikator som kan öka din totala vinst för det aktuella snurret.

Utlösning av Excalibur

Detta är en annan slumpmässigt utlöst funktion där du får chansen att dra svärdet ur stenen och därmed multiplicera hela din insats upp till 15 gånger.

Expanding Wild

Avalon II innehåller också en Expanding Wild-funktion på det tredje hjulet där Lady of the Lake-symbolen kan expandera för att täcka hela hjulet och därmed skapa ytterligare vinstmöjligheter.

Forest Falls

I denna del av Grail Bonus-funktionen får du 20 free spins med en Trailing Wilds-funktion, där vilda symboler expanderar och rör sig nedåt på hjulen med varje snurr.

Sammanfattning av specialfunktionerna

Dessa är bara några av de många spännande funktionerna som Avalon II har att erbjuda. Varje steg på din resa genom spelet ger dig nya möjligheter att öka dina vinster och njuta av en unik och spännande spelupplevelse. Med så många olika sätt att vinna och en rad underhållande specialfunktioner är Avalon II en spelautomat som ständigt håller dig på tå.

Sammanfattning av spelautomaten

Avalon II är en fängslande spelautomat från Microgaming som är baserad på den mytomspunna berättelsen om kung Arthur och riddarna kring det runda bordet. Spelet erbjuder en fantastisk grafik och ljudupplevelse samt en mängd spännande funktioner och bonusar. Med sina 243 sätt att vinna erbjuder Avalon II chansen till stora vinster och en uppslukande spelupplevelse.

Funktioner som Grail Bonus, Merlin-funktionen och Expanding Wilds ger dig inte bara extra vinstchanser utan också en engagerande spelstund. Oavsett om du är ett fan av medeltida legender eller bara söker ett spännande spelautomat är Avalon II ett utmärkt val.