Betting på Serie A – Odds på italiensk fotboll

Den italienska fotbollen fortsätter att beröra folk från hela världen. Serie A är en liga där det råder stor passion, taktiskt fotboll och några av världens bästa fotbollsspelare. Detta återspeglas också hos spelbolagen som brukar ha ett riktigt bra utbud av odds och marknader för den som vill oddsa på Serie A. Därmed har du som önskar att oddsa på Serie A utmärkta förutsättningar att göra just detta. Nedan har vi listat några bettingsidor som har riktigt bra odds på Serie A och italiensk fotboll.

Bra spelbolag för betting på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Lägg långtidsspel inför säsongen

Hos Svenska Spelsajter vimlar det av långtidsspel innan säsongen drar igång. Exempel på dessa marknader som du kan lägga inför säsongsstart är vilket lag som kommer att vinna ligatiteln, eller Scudetton som priset kallas. Du kan också oddsa på vilka lag som kommer topp 4 och därmed kvalificerar sig för nästa års Champions League.

Att spela på vem du tror kommer att vinna skytteligan är också alternativ för dig som önskar detta. Då kommer du att satsa på den spelare som du tror gör flest mål under säsongen. Det är också ett alternativ att oddsa på den spelare du tror kommer göra flest assists eller poäng totalt. Du kan också spela head 2 head där du spelar vilket lag som blir bäst i Rom eller Milano alternativt att oddsa på de lag du tror åker ur serien och får spela Serie B kommande säsong. Antalet marknader inför säsongen är många.

Live betting på Serie A

Live betting på Serie A är också något värt att prova. Det blir betydligt mer spänning i din betting när du kan placera dina odds på en match som är igång. Dels får du unika marknader men det är inte bara det. Du kan också hitta högre odds under matchens gång än vad som är fallet inför matchstart. Få en mer fartfylld upplevelse när oddsen ständigt förändras.

Betting på Serie A

Vissa spelbolag erbjuder också live stream på Serie A. Då kan du titta på matcherna och placera dina odds samtidigt. Det ger en bättre helhet samtidigt som du slipper teckna ett dyrt abonnemang för att titta på matcherna. Vanligtvis är det enda du behöver ett positivt spelsaldo alternativt att du lagt ett bet det senaste dygnet. Uppfyller du detta kommer du också att kunna titta på Serie A utan kostnad hos de spelbolag som erbjuder detta.

Storlagen lockar mest

Det är de stora klubbarna som lockar störst intresse. I Premier League pratar man om Big 6 och det är lätt att dra paralleller till Serie A. För när Juventus, AC Milan, Inter, Lazio, Roma eller Napoli spelar är intresset större. Numera får man också räkna in Atalanta som en riktigt storklubb i Serie A då de gjort bra ifrån sig i såväl Serie A som Champions League.

Totalt är det 20 stycken lag som spelar i Serie A varje säsong. De tre lag som får färst poäng under säsongen kommer att åka ner till Serie B kommande säsong. Därav är det också tre nya lag varje år som blir promoterade från just Serie B. De fyra lag som kommer överst i tabellen kommer att spela Champions League. Femman i ligan går in i gruppspelet i Europa League medan sexan får kvala till Europa Conference League.

Betta på Serie A med en betting bonus

Vi kan också rekommendera dig att ta emot en oddsbonus för ännu mer fotbollsbetting. Denna kan du använda till att få ut mer din betting på Serie A. Det kommer att ge dig en upplevelse som är något alldeles extra. Välj ett oddserbjudande från något av spelbolagen ovan och kom igång på bästa sätt.