Holmes and the Stolen Stones – Snurra på en häftig slot

Är du redo för en oförglömlig detektivupplevelse? Då är Holmes and the Stolen Stones spelautomaten för dig. I detta äventyrliga spel från Yggdrasil ger vi oss ut på en spännande jakt efter de stulna stenarna tillsammans med mästerdetektiven Sherlock Holmes. Denna spelautomat har fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer, och erbjuder en unik blandning av mysterier, gratissnurr, jackpots och bonusfunktioner. En av de mest spännande funktionerna är jakten på ädelstenarna för att låsa upp de fem progressiva jackpottarna. Kan du hitta de stulna stenarna och lösa mysteriet hos svenska spelsajter?

Snurra på Holmes and the Stolen Stones

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Hur fungerar Holmes and the Stolen Stones?

Holmes and the Stolen Stones är mer än bara en spelautomat då det är en resa in i det mystiska och outforskade. Med ett tema som bygger på Arthur Conan Doyles kända karaktär Sherlock Holmes tar denna spelautomat oss med på en oförglömlig resa.

Spelet har fem hjul, tre rader och 20 fasta vinstlinjer. Detta skapar många möjligheter till vinst. Med ett Return to Player (RTP) på 96,8% är detta ett spel som kan vara generöst om du är tålmodig och strategisk. Utöver standard symboler som hjärtan, spader, klöver och ruter hittar vi mer karaktäristiska symboler som förstoringsglas, gamla böcker och självklart Sherlock Holmes själv.

Holmes and the Stolen Stones

Grafiken i spelet är vackert utförd. Det är en härlig kombination av klassiska detaljer, snygg design och mystiska effekter. Temat är mörkt och mystiskt och detta skapar en intensiv atmosfär. Det är något speciellt med att snurra hjulen och känna spänningen stiga och se mysterierna avslöjas.

Holmes and the Stolen Stones sticker ut genom att erbjuda fem progressiva jackpottar. Det är just dessa jackpottar som gjort spelet så omåttligt populärt. Men det finns flera andra specialfunktioner också att upptäcka i denna fantastiska spelautomat. 

Holmes and the Stolen Stoness Specialfunktioner

Specialfunktionerna i Holmes and the Stolen Stones gör spelupplevelsen till en extraordinär detektivhistoria. Bland annat finns det en riktigt maxad free spins-funktion. Genom att få tre eller fler scatter-symboler på hjulen aktiveras bonusfunktionen. Du belönas med tio free spins och alla vinster under dessa rundor tredubblas. Därmed är det ett minst sagt lukrativt bonusläge. Men det slutar inte där. Under free spins-funktionen har du chansen att samla diamanter i olika färger. Om du samlar fem av samma färg vinner du en av de fem progressiva jackpottarna!

Wild-symbolerna är också något att hålla utkik efter. I detta jackpott spel representeras de av Sherlock Holmes själv och de kan ersätta vilket som helst annat symbol för att öka dina vinstchanser. Det enda undantaget är free spins och bonussymbolerna som aldrig kan ersättas. 

Det finns också en bonusfunktion. Denna funktion utlöses genom att få tre bonus-symboler var som helst på hjulen. Du tas då med till en annan skärm där du ska välja mellan 18 lådor där varje innehåller antingen ett pengapris eller en diamant.

Holmes and the Stolen Stones är packad med specialfunktioner som gör varje spin till en unik upplevelse. Du har också möjligheten att vinna en progressiv jackpott som gör det hela ännu mer spännande.

Om spelutvecklaren Yggdrasil Gaming

Spelutvecklaren bakom Holmes and the Stolen Stones är ingen mindre än Yggdrasil som är en av branschens mest respekterade och innovativa aktörer. Sedan grundandet 2013 har Yggdrasil stått bakom en rad banbrytande och kreativa casinospel och har skapat ett namn för sin förmåga att kombinera snygg grafik, engagerande spelupplevelse och unika funktioner.

Det är inte bara Holmes and the Stolen Stones som har visat oss vad Yggdrasil kan. Viking-serien, som inkluderar Vikings Go Wild, Vikings Go Berzerk och Vikings Go to Hell, har blivit enormt framgångsrik. Dessa spel har blivit populära för deras äventyrliga tema, storslagna grafik och spännande funktioner.

En annan anmärkningsvärd spelautomat från Yggdrasil är Valley of the Gods. I denna spelautomat tas spelare med till det gamla Egypten där de kan upptäcka gömda skatter och få gudarnas välsignelse för extra vinster.

Yggdrasil är kända för att skapa spel som både är underhållande och belönande och Holmes and the Stolen Stones är absolut inget undantag. Med sin unika kombination av ett känt tema, engagerande funktioner och potentiella jackpot-vinster är det ett typiskt Yggdrasil-spel som ger en oförglömlig spelupplevelse.

Sammanfattning av spelautomaten

Holmes and the Stolen Stones är en engagerande spelautomat som tar oss med på ett äventyr tillsammans med mästerdetektiven Sherlock Holmes. Utvecklad av Yggdrasil är detta ett spel med detaljerad grafik, ett häftigt tema och unika specialfunktioner. Spelautomaten har fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer samt en generös RTP på 96,8%. 

Spelet utmärker sig med sin free spins-funktion och potentialen att vinna en av fem progressiva jackpottar. Holmes and the Stolen Stones erbjuder en oförglömlig spelupplevelse som är packad med spänning, mysterier och potentiellt stora vinster.