5 stora turneringar inom betting

Det finns massor av stora turneringar att upptäcka inom betting och för svenskar är det framförallt OS och Fotbolls-VM som är de riktiga höjdpunkterna. Men det finns många turneringar som är galet stora som vi i Sverige kanske inte följer med allt för stort intresse då det inte riktigt finns någon kultur kring dessa evenemang. Men hos spelbolagen kommer du att få riktigt bra odds och många erbjudanden att upptäcka. Och det ger som bekant en riktigt härlig spelstund. Nedan har vi valt ut några av våra favoriter när det kommer till spelsajter som erbjuder bra odds på de riktigt stora turneringarna. Ta emot en bonus och kom igång på bästa sätt.

Spelbolag med bra odds på stora turneringar

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Sommar-OS är absolut störst

Även om Fotbolls-VM kittlar mest för de flesta är det Sommar-OS som är världens största idrottsevenemang. Det arrangeras vart fjärde år och hos svenska spelsajter kommer du märka ett enormt utbud av odds och marknader. Vad som är så intressant med OS är att även mindre sporter kommer upp till rampljuset när nationerna slåss om att få flest medaljer.

Du kan oddsa inför tävlingen på hur det går för respektive nation och head 2 head mellan olika nationer. Sedan OS i Aten 2004 har varje OS under sommartid haft ett snitt på cirka 3,5 miljarder tittare vilket gör det till det mest sedda evenemanget. 

betting på stora turneringar

Fotbolls-VM kommer på en stark tvåa

32 lag gör vart fjärde år upp om odödlighet som det innebär att vinna VM i fotboll. Från och med VM 2026 kommer det istället att vara 48 lag som deltar i VM vart fjärde år. Under VM i fotboll finns det galet mycket odds och marknader att upptäcka för dig. Du kan lägga odds live på samtliga matcher under VM men också massor av alternativ långt innan premiären spelas. I Europa finns det också EM som arrangeras vart fjärde år.

Sverige har tagit tre medaljer i fotbolls-VM varav den senaste kom 1994 när Sverige tog brons. Brasilien är i skrivande stund den nation som tagit flest VM-guld med sina fem guld. Tvåa är Tyskland och Italien på fyra guld. VM är det evenemang inom betting som omsätter mest hos spelbolagen.

Tour de France tar bronset

Cyklisterna gör varje år upp i nästintill 3500 km distans under de tre första veckorna i juli. 176 cyklister tävlar från 22 olika lag och det finns cirka 130 länder som sänder evenemanget som lockar miljarder av tv-tittare. Det är inte medräknat de miljoner som väljer att titta på delar av loppen live. Därmed är faktiskt Tour de France det idrottsevenemang som har mest åskådare i hela världen.

Vad gäller odds finns det mycket att upptäcka. Betta på varje individuellt lopp eller på vem som tar hem slutsegern. Du har massor av möjligheter vad gäller odds och betting på Tour de France. 

The ICC Cricket World Cup

Cricket kanske inte har någon direkt kultur i Sverige men VM i Cricket är ett enormt idrottsevenemang ur ett globalt perspektiv. Mycket tack vare att sporten är extremt populär i Indien och Pakistan med sina 1,3 miljarder respektive drygt 200 miljoner invånare. Även i länder som Australien och Storbritannien är cricket extremt populärt.

ICC Cricket World Cup arrangeras vart tredje år och lockar varje gång miljarder till tv-apparaterna. Upptäck själv cricket och de stora mästerskapen då det finns goda förutsättningar vad gäller odds och betting hos svenska spelsajter. Framförallt hos de brittiska spelbolagen. 

Vinter-OS är också enormt

Även om många nationer i världen inte har någon direkt kultur kring vintersport är vinter-OS ett av världens mest sedda evenemang. Dessutom har vi fått se nationer som Mexiko, Australien och Jamaica delta i vinterspelen. Norge brukar tyvärr ta flest medaljer men Sverige plockar också in sina guld och medaljer. Framförallt i sprint, längdskidor och skidskytte brukar Sverige vara starka i.