Super Bowl LV nu i helgen!

Super Bowl LV nu i helgen!

I helgen kommer den första söndagen i Februari, och som vanligt så innebär det Super Bowl Sunday. Den 55:a upplagan av Super Bowl kommer att köras på Raymond James Stadium i Tampa, Florida. Det blir första gången Tampa Bay Buccaneers spelar på hemmaplanen, något som utan tvekan gör quarterback Tom Brady extra taggad, då han även firar 10-års jubileum i Super Bowl. Lägg dessutom till det första wildcard laget som kört i Super Bowl sedan 2011 så har vi riktigt spännande år. Pga corona så ser vi en något nedslimmad variant i år. Besökarantalet är begränsat till 22,000 personer, vilket är det lägsta i historien. Abel Tesfaye, mer känd som The Weeknd, står för halvtidsshowen, och den kanadensiska artisten kommer stå på scen i ungefär en kvart. Det är nätverket CBS som har sändningsrättigheterna för Super Bowl LV.

I vanlig ordning så finns det massor att betta på inför Super Bowl. Om du känner dig taggad på lite betting på amerikansk fotboll till helgen så rekommenderar vi varmt en välkomstbonus hos svenska Betsafe.
Besök Betsafe och ta emot din betting bonus för Super Bowl idag!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Betta på Super Bowl LV

Super Bowl är finalspelen för säsongens National Football League (NFL), och bjuder således på världens bästa amerikanska fotboll. Om du tycker om sporten finns det därför alltså inget bättre att betta på. Även svenska spelsajter bjuder på gott om odds. Här hittar du utöver vinnarspel alla möjliga specialare, som till exempel head-to-head mellan olika spelare. Inför årets Super Bowl ses Kansas City Chiefs som klara favoriter. Men publikens hjärtan kommer sannolikt att gå till Tampa, som spelar på hemmaplanen och firar legendariske Bradys 10-års jubileum. Kom ihåg att du kan betta med handikapp om du är ett Tampa fan som fortfarande vill satsa pengar på matchen.

Du som vill titta på Super Bowl från Sverige har ett gäng olika alternativ. Du kan titta gratis på TV6, eller genom Viaplay om du har tillgång till det. Men kom ihåg att evenemanget sker i USA, så tidensskillnaden är lite omständlig. Klockan 00:30 den 8:e Februari drar Super Bowl LV igång i svensk tid. Nackdelen med att titta via svensk media är att du inte får se den amerikanska reklamen. De unika och originella Super Bowl reklamerna är världsberömda, och för många en lika stor del av Super Bowl Sunday som matchen. Om du vill se den amerikanska sändningen med reklam så kan du köpa ett NFL Gamepass och streama online. Så vad väntar du på? Ta emot en betting bonus och placera dina spel på Super Bowl LV redan ikväll!

SvenskaSpelsajter.org

Senaste Nyheterna