Sveriges chanser i fotbolls EM 2021

Sveriges chanser i fotbolls EM 2021

Det börjar dra ihop sig för fotbolls EM 2021, och den första svenska matchen går den 14e Juni. Sverige har lottats in i en tuff, men spännande grupp, som definitivt kommer bjuda på spännande fotbollsbetting. Med en stark trupp ledd av Jannes Andersson, samt suveräna spelare som Zlatan, Forsberg, Isak och Lindelöf så har vi en god chans på gruppens andraplats. Detta hade så klart betytt att gå vidare direkt till slutspelet, och mycket står alltså på spel. Vi får inte heller glömma att från de 6 grupperna i EM så kommer de fyra bästa tredjeplatsarna också ta sig vidare. Det är alltså otroligt viktigt att Sverige vinner minst en gruppspelsmatch. Vårt motstånd i gruppen består av Spanien, Polen och Slovakien.

Föga förvånande talar oddsen för att Spanien vinner gruppen, och det är Polen som anses vara det stora motståndet för Sverige; mycket på grund av kaptenen och stjärnan Lewandowski. Men vi får inte heller glömma att det polska laget har stjärnor från bland annat Juventus, Marseilles och Napoli. Slovakien räknas bort av många på förhand, men vi tror inte att de ska underskattas. Med spelare som Hamsik (som är särskilt känd i Sverige för sin tid i IFK Göteborg) och Skriniar från Inter så kan de definitivt bjuda på oväntat motstånd för vår landslagstrupp.

Vi har sammanfattat oddsen hos den Svenska bettingsidan Betsson, och resultatet hittar du lite längre ned.
Hos Betsson hittar du de bästa oddsen på EM, och där får du just nu också en bonus på 100 kr.
Gå till Betsson och ta emot din välkomstbonus för betting på fotbolls EM!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Så här säger oddsen om Sveriges grupp

Vi har spanat igenom oddsen på gruppens vinnare hos Betsson, och vi tror dessa ser väldigt pricksäkra ut:

  • Spanien vinner Grupp E – 1,32
  • Sverige vinner Grupp E – 7,00
  • Polen vinner Grupp E – 7,00
  • Slovakien vinner Grupp E – 13,00

Vad vi istället tycker är mer spännande är att spela på vilket det andra laget att kvalificera sig blir, och oddsen hos svenska spelsajter ger en liten fördel till Polen. Denna minimala skillnad väljer vi givetvis att ignorera, och satsar på att det blir Spanien och Sverige som kvalificerar sig vidare direkt. Detta kan du göra till följande odds:

  • Spanien kvalificerar sig vidare – 1,03
  • Polen kvalificerar sig vidare – 1,45
  • Sverige kvalificerar sig vidare – 1,50
  • Slovakien kvalificerar sig vidare – 2,20

E gruppens matcher drar igång med Polen – Slovakien, Måndag den 14e Juni. Senare samma dag kör Sverige sin otroligt tunga första match mot Spanien, som egentligen bara är att få överstökad. Gruppens matcher kommer att delas upp mellan Irländska Dublin samt Spanska Bilbao.

SvenskaSpelsajter.org

Senaste Nyheterna