Zlatan gör blågul comeback!

Zlatan gör blågul comeback!

Enligt uppgifter från flera olika håll är det spikat och klart att Zlatan Ibrahimovic gör blågul comeback i landslaget inför VM-kvalet, som börjar den 25e Mars. Redan i slutet på förra året hintade Zlatan åt en möjlig comeback; när han i en intervju sa att han givetvis saknar landslaget. Han fortsatte ”Den som inte saknar det, han har redan avslutat sitt karriär. Och jag har inte avslutat min karriär.” Fortsatta positiva rykten har spridits, men än så länge är ingenting bekräftat officiellt. Både landslagschef Stefan Pettersson, förbundskapten Janne Andersson och Svenska Fotbollsförbundet har avböjt att kommentera återkomsten. Men de avslöjar att positiv dialog har förts, samt att Andersson varit i möte med Zlatan. Den slutgiltiga truppen till VM-kvalet i fotboll planeras tas ut den 16e Mars. Det är enligt uppgifter kvalmatcherna mot Kosovo och Georgien, samt träningsmatchen mot Estland, som Zlatan ska vara aktuell för initialt.

Vi taggar till oddsen på kommande VM-kval hos den svenska bettingsidan Snabbare.
Besök Snabbare och ta emot din välkomstbonus för betting här!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Zlatans aktuella skick och hälsa

Något som många spekulerar i är Zlatans aktuella hälsa inför en trolig comeback i slutet på månaden. 39-åringen har haft en hel del strul under 20-21 säsongen, och varit borta en hel del. Efter att ha testat positivt för Covid-19 missades 3 matcher med Milan. Därefter åkte han även på en skada i baksidan av låret som tog honom ur spel i November. Vi hade också en förbannad ordväxling med Romelu Lukaku som påbörjade en mindre mediastorm. Just nu är det ett muskelproblem i ljumsk/lårområdet som spökar; och detta högaktuella problem sägs komma hålla honom borta från planen i den kommande Europa League matchen mot Manchester United den 11e Mars. Huruvida Zlatan hinner repa sig totalt innan det kommande kvalet återstår att se, men förväntningarna är på topp.

För svenska fotbollsfans som hoppas få se comebacken på plats kan det dock bli tråkiga nyheter. Som det ser ut just nu så kommer troligtvis fotbollen att fortsätta köras med tomma läktare, på grund av Covid pandemin. Men vi kan nog åtminstone hoppas med att få se återkomsten i TV-soffan, redan under VM-kvalet i slutet på månaden. Missa inte att oddsa på Zlatans återkomst hos svenska spelsajter!

Svenskaspelsajter.org

Senaste Nyheterna