Vilka är favoriter att vinna EM 2020?

Det börjar verkligen dra ihop sig inför sommarens EM-slutspel som bara är två dagar bort. Italien inleder mot Turkiet under fredagen vilket är mästerskapets premiär. Det finns väldigt mycket att se fram emot under sommarens turnering där det finns flera nationer som kan vinna turneringen. EM har gjort sig känd som skrällarnas turnering med flera sensationer genom åren. Vi minns alla Danmarks guld 1992 och framförallt Greklands sensation 2004. Senast lyckades Portugal vinna trots att de inte vann en enda match i gruppspelet samtidigt som Island slog ut England och gick till kvartsfinal medan mästerskapsdebutanten Wales nådde semifinal.

Spela på hela EM hos Snabbare som har bra odds på samtliga matcher
18+ | SPELA ANSVARSFULLT STÖDLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR GÄLLER

England, Frankrike och Belgien är favoriter till guldet

Det är framförallt tre nationer det pratas om inför detta EM men det finns fler som kan utmana. Frankrike och England är de som har lägst odds hos de flesta svenska spelsajter. Men Belgien går inte att räkna bort med de stjärnor som finns tillgängliga. England har fördelen att de spelar hela gruppspelet på hemmaplan. Detsamma gäller eventuell semifinal och final som avgörs på Wembley. Frankrike är den nation som har starkast trupp. De är regerande världsmästare och har ett löjligt starkt lag med stjärnor som Paul Pogba, Griezmann och framförallt Kylian Mbappe. Presterar de på maximal nivå under hela turneringen blir de svårstoppade. Men Belgien är också extremt farliga. De har ett lag som inte många kan matcha. Kevin de Bruyne är visserligen tveksam men samtidigt finns det kvalité så det räcker och blir över i det belgiska laget vilket oddsen på fotbollsbetting också visar.

Det finns andra utmanare i turneringen

Tyskland har räknats bort inför EM men om det är något man aldrig ska göra är det att räkna bort nationen inför stora mästerskap. Det har vi lärt oss flera gånger. Håll också ett öga på Spanien, Italien och Nederländerna som också kan överraska och vinna.

Senaste Nyheterna