Betta på Fotboll – Världens största sport

Ingen sport i världen engagerar lika mycket som fotbollen gör. Över hela världen vänder sig spelare till spelbolag för att placera sina bets. Ingen annan sport väcker heller samma känslor som fotbollen. Det är glädje och sorg, ilska och jubel. När det kommer till betting är det därför inte konstigt att fotbollen dominerar totalt. Detta är något du kommer märka när du surfar dig in hos ett spelbolag. Om fotboll har 65,000 marknader har Ishockey runt 2000. Ishockey är den näst mest populära sporten och om det är så stor skillnad mellan sport ett och två förstår du säkert fotbollens dominans. Nedan ser du några spelbolag som erbjuder fantastiska möjligheter när det kommer till betting på fotboll.

Njut av höga odds med en bonus

För att få ut ännu mer av din betting på fotboll kan du ta del av en oddsbonus. Det gör att du får ut mer av ditt spelande och därmed kan du njuta av en spelupplevelse som är något alldeles extra. Den vanligaste bonusen för fotboll är utan tvekan en insättningsbonus. Då matchas din första insättning upp till ett visst belopp. Vanligast är 100% upp till 1000 kronor men det finns spelbolag som erbjuder både mer och mindre vilket du kan se ovan. Förutom en insättningsbonus finns det massor av annat roligt som riskfria spel, boostade odds och gratisspel. Ta del av detta och få ta din fotbollsbetting till nästa nivå.

Välj en svensk spelsajt när du ska betta på fotboll

Vi rekommenderar dig alltid att välja en svensk spelsajt när du ska betta på fotboll. Detta eftersom de har svensk licens och därmed är skyddade av Spelinspektionen. Utan svensk licens har du inte samma trygghet och kan därmed inte heller få samma säkerhet i din betting. Därför är det givet att du ska välja en svensk spelsida när du ska komma igång med ditt spelande. Alla sajter vi länkar till har givetvis svensk licens på plats för din trygghet.

Premier League är svenskarnas favorit

När det kommer till betting är Premier League svenskarnas favorit. Detta går tillbaka långt i tiden, ända till mitten av 1934 när Tipsextra lanserades. Varje lördag flockades svenskarna till de fysiska spelombuden för att lämna in sina Stryktipset-kuponger. Idag finns Stryktipset kvar men tack vare digitaliseringen har det blivit annorlunda och numera är det lika vanligt – om inte vanligare – att betta hos en aktör online. Då får du inte bara högre odds men också fler marknader att välja mellan. Kom igång idag och njut av Premier League betting när det är som bäst.

Betting på Allsvenskan – Sverige berör på flera plan

Den svenska högstaligan i fotboll heter Allsvenskan och berör på många olika sätt. Även om ligan rent fotbollsmässigt inte håller den högsta nivån är läktarna i världsklass och bettingmöjligheterna likaså. Eftersom Allsvenskan inte berör något enormt internationellt är det bäst att välja ett svensktägt spelbolag när du ska betta på Allsvenskan. De har flest marknader och kan ligan bäst vilket ger dig flest valmöjligheter.

I Premier League pratar man om Big 6 med Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Tottenham och Chelsea. Även i Allsvenskan har det börjat bli ett toppskikt med Malmö FF, Hammarby, AIK, Djurgården och IFK Norrköping. På 10-talet var det MFF som dominerade mest med fem SM-guld och fem gruppspel i Europa. Två CL- och tre EL-gruppspel varav slutspel i två av dessa är det inget annat lag som kan mäta sig med.

Betta på Serie A, La Liga eller Bundesliga

Det finns många olika alternativ när du ska betta på fotboll och förutom Premier League och Allsvenskan är Serie A, La Liga och Bundesliga gedigna alternativ. Det är högstaligorna i Italien, Spanien och Tyskland och även de ligor som håller bäst nivå rent spelmässigt. Italiensk fotboll är känd för att vara taktisk och där finns många svenska stjärnor just nu. Zlatan Ibrahimovic, Dejan Kulusevski, Mattias Svanberg och Ken Sema är några av de som gör det bra i Serie A.

I La Liga är det främst Real Madrid och FC Barcelona som berör och gör upp om titeln varje år. Men den spanska ligan är högst rankad av de alla även om intresset inte ens är i närheten av Premier League. Bundesliga har högst publiksnitt i världen men saknar det riktigt stora intresset i Sverige. Däremot är dessa ligor perfekta för dig som vill betta då det går att få live betting och mycket mer när du bettar på Europas toppligor.

Betta på VM och EM

Vart fjärde år spelas VM och vart fjärde år spelas EM. Det gör att det finns härliga mästerskap att se fram emot varannan sommar. Sedan Janne Andersson tog över svenska landslaget i fotboll har Sverige nått både VM och EM direkt efter varandra. I VM 2018 blev det kvartsfinal vilket var en imponerande prestation. Inför sommarens EM-slutspel är förhoppningarna stora på det svenska landslaget som fick en grupp med både Spanien och Polen. Förhoppningsvis får vi ännu en härlig blågul mästerskapssommar även om guld kanske är något orealistiskt. Redan nu går det att betta på vinnaren av både VM och EM plus flera andra marknader.

Det är också under dessa landslagsturneringar som intresset är som störst kring betting. Eftersom det är sällan mästerskapen sker blir de extra speciella och därför finns det mer erbjudanden och bonusar när du bettar på EM och VM. Världsmästerskapet är givetvis den mest åtråvärda turneringen att vinna men med tanke på europeiska nationers dominans just nu är EM nästan bättre kvalitetsmässigt.

Spela ansvarsfullt

I alla lägen ska du alltid spela ansvarsfullt oavsett vilken sport du sysslar med. Betting ska vara roligt och när det inte är det längre är det läge att sluta eller ta en paus. Du kan göra självtest eller stänga av dig själv från svenska spelsidor via Spelpaus. Ansvarsfullt spelande är något som tas på största allvar sedan svensk licens infördes. Du kan sätta dina egna gränser, både ekonomiska och tidsmässiga. På så sätt spelar du inte bort pengar du inte har råd att förlora och ett tips är att aldrig jaga förluster. Då kommer du uppleva det roliga med betting och inte behöva se de negativa sidorna. För spel och sports betting är roligt när det görs på rätt sätt vilket vi hoppas att du klarar av att uppfylla. Lycka till!