Deadwood slotten – Nostalgisk western slot från Nolimit City

Från spelutvecklaren Nolimit City kommer Deadwood slotten, uppföljaren till det populära spelet Tombstone. Detta nostalgiska westernäventyr är fullproppat med bonusfunktioner och free spins, och i scatterläget får du själv välja om du vill ha högre risk för potentiellt högre vinster. Det skjuts hejvilt i denna slot, och spelplanen är fylld med allt från guldtackor till hagelgevär. Vilken typ av pistolslingare är du? Jägaren som tar det säkra före det osäkra, eller en ensam gunslinger i stil med Clint Eastwood, som tar allt eller inget? I Deadwood slotten får du chansen att ta reda på detta! Följ med när vi tittar vidare på denna western från Nolimit City.

Pay N Play

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 free spins

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Om Deadwood slotten

Deadwood från Nolimit City har lite mer än 96% i RTP. Denna slot har 5 hjul, och de två yttre hjulen är något mindre än de övriga. De två mindre hjulen är särskilt relevanta för shoot out funktionen, som vi ska titta närmare på senare. Hjul 1 och 5 har tre rader, medans hjul 2 till 4 har fem rader. Tack vare spelets olika specialfunktioner har det hela 576 sätt att vinna genom olika betallinjer. Volatiliteten är hög.

I Deadwood slotten går det också att köpa sig till bonuslägena. Detta är dock väldigt dyrt, och tar bort en stor del av spänningen med spelet. Det är därför ingenting vi rekommenderar våra läsare att göra.

De olika symbolerna och funktionerna

Värdesymbolerna i spelet är tagna direkt från westerntemat. De låga värda symbolerna representeras av initialerna från höga kort i en kortlek; J, Q, K och så vidare. De högre betalande symbolerna är whiskyflaskan, klockan, hagelgeväret, guldtackorna och pengasäcken.

Hunter Wilds är spelets särskilda wildsymboler. Det här är en form av stackad wild som kan snurras fram på spelets tre mittenhjul. Det som gör dessa speciella är deras xNudge funktion. Om du till exempel enbart snurrar fram en bit av en Hunter Wild på den översta raden, så kommer den att “hacka” sig nedåt tills den täcker hela hjulet. För varje hack, eller nudge, kommer multiplikatorn att öka med 1x, upp till högst 4x. Detta gäller för samtliga wilds du snurrar fram på ett och samma snurr.

Två free spins lägen: Hunter / Gunslinger

När du snurrar fram tre stycken scattersymboler, som du enkelt känner igen då de gestaltas av buffelskallar med texten “Scatter”, så startar du free spins läget. Detta läge är lite speciellt i Deadwood, då du själv får välja vilken version du vill aktivera. Båda alternativen ger dig 8 free spins, men de skiljer sig markant på följande sätt:

Hunter Spins:
Det här läget tar det säkra före det osäkra, och är ett mindre volatilt alternativ. Väljer du jägarläget kommer du garanteras en wildsymbol efter varje snurr. En ny wild snurras fram med varje snurr. Varje gång du snurrar fram en sheriffbricka på det första eller femte hjulet får du ett extra snurr. Snurrar du fram brickan på båda hjulen startar shoot out läget, precis som i det vanliga spelet.

Gunslinger Spins:
Detta läge är för pistolslingaren som siktar på high risk / high reward. Varje gång du snurrar fram en Hunter Wild kommer nu din vinstmultiplikator att öka med 1x. Denna multiplikator stannar kvar under hela lägets gång. Samma funktioner för sheriffbrickan gäller i detta läge.

Deadwood slotten - Nostalgisk western slot från Nolimit City

Shoot out läget

Genom att snurra fram sheriffbrickan på både det första och femte hjulet startar du shoot out läget. I detta läge transformeras de låga värdesymbolerna till wilds på varje snurr. Det är detta läge, särskilt i kombination med gunslinger spins, som kan ge dig de riktigt enorma vinsterna i Deadwood automaten.

Du hittar Deadwood slotten hos de flesta spelsajterna med svensk licens. Du kan hitta de främsta i vår topplista.