Hall of Gods – Progressiv NetEnt jackpot med vikingatema

Alla älskar vi progressiva slots med chansen att vinna miljontals kronor på bara ett snurr. Men ärligt talat kan de vara en aning tråkiga. Grafiskt sätt och till funktion och symboler så är de väldigt snarlika. Hall of Gods är undantaget mot denna regel. Denna progressiva jackpott från svenska NetEnt låter oss följa med på äventyr bland nordiska gudar och monster. Ta hjälp av gudar som Oden och Loke, utrusta dig med Mjölner och snurra fram bonussymboler för en chans på en av tre jackpottar. De olika jackpottarna kan ge dig allt från tusentals till hundratusentals upp till miljontals kronor. Läs vidare för att få reda på allt du behöver veta innan du ger dig av på en mytologisk jackpottjakt med Hall of Gods!

Pay N Play

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 free spins

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Så här fungerar Hall of Gods

Hall of Gods är en slot som kommer med 5 hjul, 3 rader och 20 betallinjer. Den genomsnittliga återbetalningen över lång tid är 95,3%. Denna procentsats blir dock så klart en aning luddig tack vare den höga volatilitet som en mega jackpott innebär.

När du spelar Hall of Gods är det följande symboler du ska hålla utkik efter:

 • Värdesymbolerna
  Värdesymbolerna som ger mynt-vinster består i Hall of Gods av vapen, smycken, karaktärer och gudar från den nordiska mytologin.
 • Wildsymbolerna
  Ett ormliknande monster, möjligtvis midgårdsormen, syns på wildsymbolerna. Snurrar du fram den här symbolen på hjulen så byter den ut en valfri symbol för att få en vinnande rad. Denna wild kan också expandera och täcka hela hjulet den sitter på.
 • Scattersymbolerna
  Hugin och Munin, Odens korpar, är avbildade på spelets scattersymbol. Tre eller fler tar dig till free spins läget. Du får 10 free spins för 3 symboler, och 5 extra spins för varje symbol utöver detta, upp till högst 20. Dina vinster kommer multiplicera med 3, exklusive jackpotten.
 • Bonussymbolerna
  En hammare som slår på en sköld syns på bonussymbolen. Denna tar dig till ett bonusläge där du får hamra sönder sköldar med en chans på bonusvinster eller en jackpott. Genom att matcha 3 symboler vinner du, och du kan vinna antingen mindre summor eller en av spelets 3 jackpottar: Mini, Midi och Mega.
Hall of Gods - Progressiv NetEnt jackpot med vikingatema

Spelets progressiva jackpott

En av anledningarna till att Hall of Gods är en så populär progressiv slot är att spelet har ett mycket roligare tema och upplägg än konkurrenterna. Med det sagt så är Hall of Gods mega jackpott långt ifrån den du hittar i Mega Fortune eller Mega Moolah. Men trots att jackpotten i Hall of Gods inte når upp i motsvarande 200 miljoner kronor som vissa andra så finns det en riktigt imponerande jackpott att hålla tummarna för.

Under det andra kvartalet av 2017 sattes vinstrekordet för Hall of Gods. Detta när en 47-årig Norsk man snurrade hem €7,525,932.97 euro, alltså motsvarande nästan 78 miljoner kronor. Han snurrade hem vinsten på ComeOn, den svenska spelsajten som ligger bakom bland annat Hajper och Snabbare. Under samma år passerade Hall of Gods en total summa på 80 miljoner euro i utbetalade vinster under sin livstid. Alltså 0,8 miljarder kronor. Det är absolut inte dåligt för en progressiv jackpott!