Odds på politik – Betta på nationell och global politik

Odds på politik har vuxit mer och mer de senaste åren. I och med att vi konstant har tillgång till nyheter från hela världen, och möjlighet att följa politikernas varje uttalande genom sociala medier så har allt fler svenskar blivit mer intresserade av politik. Både på en nationell och internationell nivå. Det är alltid mycket som händer, och även när det inte vankas för val i Sverige så händer det något i den globala politiken. Storbritannien lämnar EU, Vladimir Putin gör ett passivt aggressivt uttalande och den svenska handelsministern bär slöja under möte med Irans president.

Den här typen av händelser sätter igång en kaskad av politiska händelser både i Sverige och i resten av världen. I politikens värld hänger allting ihop. Och du som är väl insatt kan hitta både vinstbringande och rent av löjeväckande odds på svenska spelsajter.

Pay N Play

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 free spins

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela
100 kr

18+ | Spela ansvarsfullt
Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela

Tänk på detta när du bettar på politik

Att betta på politik handlar till en större del om kunskap än om tur än vad sport betting gör. I sport kan allt hända, en spelare kan bli skadad och den solklara matchen kan bli en nagelbitare. När det kommer till politik så är det däremot få saker förutom avslöjade skandaler, tokiga uttalanden, mediastormar och krig som kan få saker att vända totalt från ingenstans. Självklart händer detta också, men poängen är att politik i teorin bör vara mer förutsägbart än sport. Här gäller det att läsa nyheter, titta på debatter och hänga med i vad som händer i världen. Istället för kunskap om ett särskilt lag eller spelare är det istället här din allmänbildning och kunskap om politiska ståndpunkter som ökar dina chanser till vinst. Vill du betta framgångsrikt på politik så gäller det att hålla koll på det nationella och/eller globala läget och vad som händer.

Presidentval är en stor favorit

Stora val är alltid enorma marknader när det kommer till politik betting. Presidentval runtom i världen i synnerhet erbjuder odds på allt från vinnaren till vilken procent det kommer att vara på rösterna. Varje gång en av världens större nationer ska hålla val så kan du räkna med gott om odds.

Spelsajter och bettingfans över hela världen älskar USAs president Donald Trump. Hans uttalanden är förargelseväckande, hans förslag och påståenden rynkar pannor och skapar diskussioner. Framför allt så är han väldigt oförutsägbar. Han gör dessutom verklighet av många av sina okontroversiella uttalanden. Tack vare detta finns det mängder av märkliga odds om just Donald Trump på nätet. De mest givna och uppenbara oddsen inkluderar ifall han kommer att vinna val, bli avsatt, avgå eller liknande. Men det finns riktigt uppfinningsrika odds på marknaden. Du kan till exempel hitta 500 mot 1 odds på att han kommer att måla om Vita Huset i guld. Men du kan också hitta lite mindre omöjliga odds. Till exempel kan du betta 7 mot 1 att han kommer att döpa ett krigsfartyg efter sig själv, eller 5 mot 1 att han kommer erkänna någon form av hårtransplantation.

När det ska utses en premiärminister eller statsminister finns det också gott om odds. Då dessa val inte är lika stora och påkostade jippon så är de inte lika uppmärksammade som presidentvalen, men de kan ändå vara värda att spana in.

Odds på politik - Betta på nationell och global politik

Riksdagsvalet ger många oddsmöjligheter i Sverige

Riksdagsvalet i Sverige bjuder alltid på massor av intressanta bettingmöjligheter. Särskilt Sverigedemokraterna är populära bland spelbolagens odds. Kommer de att bli utfrysta i ett evenemang? Kommer partiledaren att göra si eller så? Hur många röster kommer de att få? Och så vidare. Vinnare av valet, antal procent av rösterna, vilka som kommer åka ut ur Riksdagen och liknande är också vanligt att spela på hos svenska bettingsajter. Närmare själva valet så blir oddsen sämre, eftersom att läget är mer tydligt. Om du siktar på långtidsspel kan du få väldigt goda odds långt innan valet inträffar.